Kalla mig konstig och klychéig - I do not fucking care

Hola fuckers,

Fick precis bekräfftat ifrån Hamstern att hon skulle haffa mig
if I were a boy. Thanks man! Haha, but she is one of my friends who likes badboys. Jag har andra sådana polare som drars till sådana. 
  Hur är jag då? Nope, jag är åt helt andra hållet - Kommer en kille och är sådär "Hej jag lever på mitt utseende och tror jag kan få vem som helst"-dryg blir jag torr som en saharaöken. Jag ogillar starkt folk jag inte kan lita på och så gillar jag inte för snygga killar. Kalla mig konstig om ni vill, men ja - jag är konstig.
Ni får tyckta jag är klychéig som ni vill, I dont care, men jag går faktiskt på personligheten och utstålningen. Helt ihållet. Och om killen ser bra ut - är det bara ett plus. En kille som kan snacka, som har en galen personlighet och bra humor - som jag kan ha kul med, det tänder jag till på.

Jag och Hamstern, eller det är nog speciellt jag, har spanat in en snubbe i plugget, han går på vår Samhälle B. Han är rå och rak i käffen och har humor som jag gillar. Han är muskulös, men inte spinkig utan mer biffig och har rakad skalle. Han är inte ingen skönhet i ansiktet, men han har ett sug i blicken - och han är den enda killen som jag är intressad av i skolan. Skillj på kär och intresserad -  vad jag menar är att jag gillar och titta på honom och skulle inte banga på att haffa honom. Och jag kommer fan aldrig ihåg vad han heter! Pinsamt.


Dax att hoppa i bingen,

Ciao

If I were a boy och min favvo-lantis



Chris Cornell - Part of me. Dagens spamlåt, och sexig video - både tjejerna och killarna.
Dock sämt upplösning på denna video.

Idag fick jag ingen sovmorgon, igen. Morsan och min kära styvfar skulle väcka mig 20 i åtta imorse. Tack för det, nu sitter jag här helt död.  Ska iväg och träna sen oxå - komma fan däcka vid 9 ikväll - och då har jag ändå druckit fem koppar kaffe idag. 
   Baboschka (min mormor) svängde förbi idag, hon hade sytt gardiner till oss till köket - just nu ser det helt kalt ut i köket. Vi hade de rätt mysigt, snacka skit på ryska. När jag sa något snabbt till Baboschka samtidigt som jag hade Adde på luren garva han fan ihjäl sig för han aldrig hört mig snacka ryska förut. Thanks man. 
  
Adde, min favorit lantis
(han blir i alla fall inte förolämpad när man kallar honom det, utan kan skratta och ta det som ett skämt - inte som vissa andra) kom över sen - så spela vi lite gura tillsammans och sjöng. Han sjunger bra faktiskt! YEAH! Haha.
    Sedan gick vi ner på stan, tog en fika och sen skulle fanskapet träna någon av sina 158 kampsporter han ängnar sig åt. Funtar också på att börja, verkar sjukt kul att slå skiten ur folk. Känner mig fan som en snubbe ibland. Adde snacka om hur stolt han var att han lyckats få in fetaste smällen i magen på en snubbe och sedan en till i soda plexus (hur det nu stavas) och jag tyckte ärligt talat att det var kul att lyssna på. Tro mig, om jag skulle vara en snubbe - skulle jag vara en sån som hade slappa märkesjeans, med BB-kallingarna synliga och en stor T-shit med ngt tryck, hår timmfriserat med gelé och så skulle jag va jättematcho - va ännu råare i käffen än vad jag redan är och så skulle jag mucka bråk bara för att få slå mer folk. Drömkillen eller hur?

Nej, ska träna skiten ur mig nu.

Ciao.

Den nya Passiongubben at work - OH LORD!


Hälsningar från min arbetsplats.  Här har ni min chef Abbe - vi spexa till det med en Trisspyramid som hatt på huvudet i slutet av dagen, gissa mycket mycket jag skratta? En av våra kunder tyckte att de skulle ersätta "Jag har passion" - snubben på trissreklamerna till Abbe med pyramidhatten - jag håller med. Detta var mycket roligare.
 
Efter jobbet bar det iväg till gymmet, skönt att komma igång me träningen igen. Nu kommer jag och Adde sitta och jämföra hur mycket vi tränar och de äckligaste måbra-drycker vi trycker i oss. Imorgon kommer han hit, så ska vi chilla och spela lite gura. 

Snackade med Emmolinen på luren idag, första gången jag hörde hennes röst på nästan en månad! Men nu kommer den lilla bäfvern hit på onsdagkväll och så ska vi snacka skit hela natten.

Kom över en skön reagge-låt nu Check out.

Danjah - Oh lord. Riktigt skön låt, folks.


Dra glida, peace.


Ciao

Fast i träsket, igen and I still love you Mamma

Ännu en gång staplade jag in i beroendeträsket...
 
.... och nu talar jag såklart om mitt förbannade behov av koffein. Behovet jag kännde ca. klockan nio på kvällen, och även om jag för fan vet att jag inte bör dricka på sent på dagen - så nej. I'm being stupid, again.

Så nu ska jag fördriva tiden....ja, sportlov nu - eller om 5min då klockan tickar mot måndag. Måndag, jag jobba några timmar. Tisdag planerar jag att Adde ska komma hit till vår nya lya och jama lite gura med mig, chilla lite. Onsdag, jobba lite igen and Thursday comes my beloved Emmolinen hit and sleep over! Nu är hon äntligen hemma från El Spania (Maria if I spell wrong - I'm sorry. Feliz Navidad!), så nu ska vi bara catch up och uppdatera oss med våra nya bravader. Tror jag fan har lika många som henne, trots att jag bara vart här - i lilla landet lagom. 
    Sådär, där har ni min planering av veckan - helgen är fortfarande öppen för förslag och om ni har några folks - call me. Apropå SPORTlov har jag skaffat gymkort nu - så nu blir det inget stående i vassen i sommar, so I will join you guys - Hamstern och Adde.

Hamsterns grabb har gaddat sig igen; "Just idag är jag stark" på sidan av ryggen. Schysst Bajen! Whohooo! Asså tattoos är juh fan jävlig hett, speciellt på killar. Hookade upp med en snubbe med tattoos på armarna, när jag var ute med Emmolinen - Johan a.k.a Pricken. Pricken hade massa tattoos på armarna och en übersöt prick på kinden. Han gadda sig första gången vid 15 bast. Sheet. Menmen, då har man juh funtat på det själv - ska man eller inte? Och i så fall var? Man vill juh visa skiten, men också vill jag kunna dölja den - när man skaffar sig ett schysst jobb liksom.

Tillsammans med min älskade vän Photohop, presenterar jag min design som jag skulle vilja måla på min kropp:

Bryta sig loss. Vingarna kan se annurlunda ut - men det är ungefär såhär jag vill ha det, schysst va? Morsan skulle mörda och stycka mig, därav: "I still love you Mamma" under högra vingen. En liten hyllning till min älskade Mamma - because I do really love her.


Nej, nu är det försök till sömn som gäller,

Ciao

Glömde hur trist det är ute i ocilivisationen

Hey,

En lugn avslappnad helg.
Drog till landet igår, tillbaka i stlm idag dock. Fyfan, inte vart där på ett tag nu och jag hade fan glömt bort hur jävla trist och bajs det är där.

- Åhh...landet... frisk luft, vacker natur, dricka en kopp kaffe framför brasan...

Men vad fan gör man när
en friska luften är snöblandad och minus 10 grader? När du sett "den vackra naturen" i mer än 10år och när du druckit din fjärde kopp kaffe framför brasan  - vad fan hittar du på då ute i ocilivisationen? Nada. Och sen sover man bort hela dagen och kollar bondetv (SVT 1+2 och 4:an).
    
Nu tog inspirationen slut och beck är på TV - så...


Ciao


En vecka i den nya lyan och min tredimentionella träff på nattbussen

Hello mina vänner,

I'm back.
Nu fick jag tillräckligt med kraft för att orka sätta mig och skriva. Nu har det gått exakt en vecka sedan jag flytta, vi börjar få ording på skiten nu, grannarna är oerhört trevliga - vi säger faktiskt hej och pratar. Mer än vad jag någonsin gjorde i gamla kåken. Grannarna hälsar oss till och med välkoma till huset, och idag upptäkte jag att grannkillen på 19 bast är både snygg och trevlig... the guy next door. Please god, let him be singel! haha.

Lokalfesten i helgen var kul, brorsan kom försent till Liljan (som vanligt) och eftersom skiten låg i Öster/södertälje - jag fattar fortfarande inte var vi var någonstans för det tog fan 100år att komma dit, så the Partytrashers anlände rätt sent. Inpå småtimmarna ska vi börja tagga hemåt och vi inser snart att pendeln slutat gå, så jag, brudarna och brorsan står och fryser könsorganen av oss i 35 min - för att ta nattbussen. Som vanligt nyktar jag till på bussjäveln, men mina kära vänner är inte lika nykta - de skriker och spelar mobilmusik på högsta volym. 
   Bredvid mig sitter en snubbe mellan 19-25 års åldern. Han säger först ingenting, sedan sätter han så thåström på sin mobil och då hajar jag till. Och han och jag inser både två snart att vi är trötta på mina vänners skrikande till Tila Tequilas craplåt på Annies mobil. Så jag och snubben, (fråga fan inte vad han hette) snacka hela vägen till Gullmars. Han va lätt och schysst att snacka med. Snygg var han oxå insåg jag sen, (jag var väl inte helt nykter). Han såg lite utländsk ut, som jag, så jag frågade honom;
- Så, vad är du ifrån? frågar jag.
- Jag är tredimensionell, svarar han.
- Okej...
- Jag har tre nationaliteter: Jag är Svensk, Kines och Neger, skrattar han.
- Jaha du, det har jag inte hört förut.
Sedan började vi snacka om våra husdjur av någon anledning. Han hade en kattunge som hette Mira, "titta" på spanska.
- Mira? Pff, min kattjävel heter Kurt-Niiiiiils, DEN DU! Gissa om han garva? Sedan vi bilder på kattjävlarna på våra mobilen och satt och åma oss hur söta våra katter var. Schysst.
 
Imorgon är det äntligen helg. Vi i klassen ska till Älvsjömässan - Ung Företagsamhetsmässa. Ska käka me Hamstern, brorsan och Adde innan vi taggar dit. Efter skolan är det repetion i 2h med Teatern, sedan är det hem  - käka middag me tyskjäveln, chilla med Berra Grün och sedan lite senare på kvällen kommer André hit och slaggar över.

Gotta go,

Ciao


Konsten att supa med medelåldersplusare på lillördag

Underlig lillördag i dag.

Vanlig onsdag i skolan - inget speciellt hände. Dock var lunchen i för sig rätt skön. Käka me grabbarna på Bläckan; Adde, Hector, Anton och Brorsan - mycket sexsnusksnack och äckelgrabbhumor - I just lööööv it! Fan måste vart en kille i mitt förra liv, en riktig jävla player måste jag varit.

Efter plugget drog jag iväg till min käre gamle vän Jürgen, en pigg ungdomlig tysk 70årig, som hjälper mig med tyskan ibland. När han öppnar dörren är han alltid lika lycklig att se mig - dock ännu mer idag, för att han var småpackad på vin. Hans gamla arbetskamrat Ture, också en pigg ungdomlig gubbe, var också där. Jag och den salongsfulle Jürgen satte oss snabbt med Deutschiskan och fixa den snabbt.
   
Sedan tillbringade jag eftermiddagen med att äta en selma, dricka kaffe och gräddlikör med två störtsköna medelåldesplusare. Grubbarna snackade öppet om sina bravader i ungdommens år, hur de lurade brallorna av tjejerna på dansen i folkets hus i Hallstavik, hur de köpte smuggelsprit på 96% av engelsmän som kom med båt till hamnen och hur de körde ifrån polisen rattfulla som as. Tro det eller ej, men gamla människor är inte alltid mossiga. De är fan ibland så sjukt mycket roligare att snacka med än panthuvuderna i min klass.


OH MY GOD! Got to run, Dity Sexy Money börjar snart!

Ciao.


Mina Bröder och Shakespears medverkande i TV

Jag tror fan jag övermedecinerade mig igår; 8 alvedon, 2 cold (Lettländska/ryska "Alvedon", dock starkare och med sömnmedel) och Kokelana (mofinbaserad hostmedicin) När morsan kom in igår med Kokelanan innan och skulle sova - blev jag helt avdonad och snurrig av mofinet så jag däcka som en död säl...eller nått. Och ändå hade jag däckat i två timmar efter skolan...

På tal om sova i två timmar - jag drömde så underligt de två timmarna jag sov igår på eftermiddagen. Drömde att jag sov, däckat precis som jag gjort i verkligheten - för att jag var sjuk... sedan kommer min storebror, i 20års åldern, hem och han ska såklart jävlas med mig för jag däckat i hans säng. Snart kommer mina två andra bröder hem, en EMO-klädd i 16årsåldern och en Gay-bror bara något år äldre än mig själv, som kramar mig och pussar mig på kinden och tycker synd om mig för jag är sjuk. Gay-brorsan likar han i Project Runaway, den korta killen med hetsiga humöret och spretiga håret. 
    Hela mitt liv har jag velat ha ett syskon eller fler, helst äldre - men det stog mig, tre bröder skulle va kul att ha, Grabbarna och jag liksom. Jag gillade grabbarna i min dröm, de va sköna. Nu har jag ifs en bror, dock inga blodsband, men ändå - älskar honom som om han vore det. Idag var han dock trött och hade mer menshumör än vad jag hade,
- Sedan fick han lite frisk lukt och en giftpinne och så var han normal igen... sa Hamstern.

Tyskjävlen hittade en ny sida - SUPERSTART.SE - Check out! Prefekt som startsida- finns allt! Väder, nyheter, TV, SL, Massa sökmotorer...Kollade Tv-programmen på sidan och fann detta:


Shakesspeare, död 1616.  Eller?


Ska glida,


Ciao.

ps. Now we are even,  your motherfucker.

Ett vandrande medicinskåps bekännelser

4 alvedon, morfinbaserad hostmedicin, 1 Rell bull, 2 koppar kaffe senare...


Urban Outfiters.
Efter en rätt ok dag i skolan med tanke på att jag är ett sjukligt vrak (efter Mr Naturarens diagnos har jag fått flunsan) så drog jag med tyskjäveln på stan - den här boken med ett penishål rätt igenom i hitta vi på Bibloteksgatan, sorry folks kolla inte priset...


Vi hittade inte kille som ville demostrera  "Penisboken" för oss. Så Tyskjäveln ryckte in med ett finger. Schysst bok asså, synd att man inte va kille asså.
   Ja, fan att jag inte va kille asså - då hade jag sluppit ha mens oxå nu när jag är sjuk och ett fucking as!

Tyck synd om mig.


Nu ska jag gå och sätta på lite Fairtrade-märkt Chai Te  - Morsans kommentar till när jag köpt Fairtrade:

- Du borde inte nog inte ta mer mofin idag....              HAHA morsan är fan för skön.


Ciao.


Nästa helg är det GO GREEN! Nej, jag är inte miljövän...

God evening motherfuckers,

Nu har när jag packat ner alla mina ädra saker i mitt rum - och nu återstår det 8 kartonger i mitt rum. Mysigt. Knappt vart ute utanför dörren på hela helgen.
Nej, detta får vi ta igen nästa helg när det är lokalfest - dresscode; Trafficlight.
Ja nivet, Röd för upptagen tråkmåns, Gul för på G med någon pussy och Grön - KÖR HÅRT MOTHERFUCKER!

Och the Partytrashers är såklart bjudna,
Brorsan och jag. Festen kommer äga rum på lördag, alla idioters (hjärtans) dag, så festen lär vara grön - eftersom alla röda fuckers komma ha knullmaraton med godis och chips. Men det bojkottar jag och brorsan - olikt mig att skippa knullmaration - men jag skiter i det och festar gärnet ist!

Ska ringa fanskapet, brorsan, och berätta lite skvaller...


Ciao.


4 lådor med mitt liv i och fenomenet man likt förbannat glor på

Yo hoes,

Igår vaknade jag upp med sprängade huvudvärk
och det gick inte över under dagen. Inte blev saken bättre av att Baboschka kom över innan skolan, som började 14.00 och skulle irritera mig. Dumt nog tog jag ingen värktablett, för jag trodde skiten berodde på att jag druckit någon kaffe - jag vet, det är sorgligt, men jag får ont i huvudet av att skippa mitt dagliga koffeinbehov. Fredagen slutade med tidig sänggång och feber.
   
Idag gick jag upp vid 10, började flyttpacka
. Jag har insett att alla mina grejer i mitt rum, om man räknar bort mina kläder, rymms i 4 flyttkartonger! Bara 4?! Blev jäkligt förvånad asså.
    Ja, förutom att packa har jag druckit kaffe, te, ätit pankakor och tyckt synd om mig själv. 
Asså ni anar inte, på ett sätt är det juh förjävla trist att packa, men samtidigt så rensar man juh ut så jävla mkt skit, vilket är rätt skönt att få bort - 2 fucking svarta sopsäckar HELT fylla med skit har jag slängt från mitt rum - och nu återstår det 4 kartonger av mitt rum. Schysst. 
   Ikväll blir det melodifestivalen med mjukisar i storlek XXL och brorsans XL collegetröja och hosta i halsen. Jag vet inte vad det är med detta fenomen - Melodifestvalen. Sjukt trist egentligen, men lik förbannat glor man på det och klagar på hur dåliga låtarna blir år efter år.

Tyskjefveln DYRKAR melodifestivalen, och hon fixade en "Melodifestivalkväll" förra året där vi va kanske 20 pers. som skulle supa och kolla på sug-låtarna. Efter ca. 10 tequilashotts låg jag och krama toaletten i två timmar och brorsan fick ta hand om mig. Var tysken var, vettefan, men det vad brorsan som höll min hand och hällde i mig vatten i 2h. Thanks bro. So last years experiece was not so good - men idag ska jag bibehålla nykterheten. hehe.

Nu ska jag sega vidare folks,


Ciao.


Baby, I'm your pusher


Dagens spamlåt. Orkar inte skriva mer.

I'm out bitches,

Ciao.

Att smälta in som trädkramare i 10 min


Brorsan "Trädkramarn". Jag, brorsan och Hamstern har alltid lika kul efter Engelskans Pedagogiska Promenader, då vi alltid får 10 min rast.
- Vi måste smälta in i trädet..viskar brorsan. Jag vet, vår humor är skitkonstig.

Nu har jag kommit hem, börjar plugga på läxförhöret om gamla mossiga och dammiga svenska författare på torsdag - skittråk...men måste göras.
   Ska nog bara chilla nu, klockan närmar sig sju, och då börjar tv-programmen som är bra.
Klockan 21.00 i SVT1 börjar Andra Avenyn - MISSA FÖR FAN INTE FOLKS!

Ska smutta vidare på mitt käffe, min fjärde kopp idag...fail...och bli fet,

Bye fuckers,

Ciao

Jag kan låta som en fårskalle och Emmolinens bad experience


Pedagogisk Promenad. Igår gick vi i klassen förbi den lilla djurparken vid skolan; solen sken, jag visa mina kunskaper i bräkande som ett får (tro mig jag är skitbra på att imitera ett får).

Nu sitter jag här i soffan och invänar att börja skolan, inte för jag hoppar av glädje att gå till skolan - eftersom jag slutar vid 17.00, vilket inte är så refeshing.

Igår skrev Emmolinen på fejan från Madrid där hon ska vara de närmaste veckorna. Jag hoppas att hon har det bra och att inte hennes värdfamilj är schysst - inte som kärringen hon och jag bodde hos när vi var på Malta.

- Ja, jag har juh bad experience av paeja och värdfamiljer - så vi får se hur det blir...

Miss you darling! Feliz Navidad! haha.

Und du glaubst ich bin stark

Jag vill inte att du ska vara då jävla dum.

Jag vill inte att du ska vara så jävla naiv.
 
Jag vill inte att du ska vara den tjejen man kan dumpa och sedan få tillbaka sen.

Jag vill inte att du ska vara så feg att vara ensam.

Jag vill inte se dig sårad.

Jag vill inte trösta dig när du väl blir sårad.


...för allt jag då kommer säga till dig är,

- Jag sa juh det.




 


En galen fest, en galen grimars och en galen ganne - GÄLET!

Tre sköna moments i helgen


Adde utmana mig i fulaste gimarsen på fyllan.
Han vann inte.

David, Timon och jag. Äntligen lyckades jag och Timon få våra scheman att matcha, så vi festa - och hade galet kul

Hamster rockar on the dancefloor. Vi, värdarna för lokalfesten  - vi festa nog fullt ut mest av allihopa.

Festen blev lyckad som fan; trots att det kom över 60 pers, potatisgisarna kom, det blev bråk över en soptunna och en galen granne som kom över och skrek - skratta vi och dansa tills benen dona bort på oss! Love you Hamstern and Bror

RSS 2.0