Varför vet du inte att de tredje alternativet är idiotiskt? Motherfucking coward






Jag vet inte.
Jag börjar förstå varför mina päron hatar att jag svarar det, när det har en av sina livets lektioner med mig, det vill säga när de skäller på mig.
Varför plockar du inte upp skiten på golvet?
Jag vet inte.
Vadå jag vet inte? Det är klart du vet!
Nej, jag vet inte. Jag ser det inte.
Vadå ser inte? Du måste se det!
Jag vet inte. Jag vet inte. Jag vet inte. Varför?
Ordet Varför är också något som jag börjar förstå mig då varför folk frågar. Jag har alltid hatat det ordet, tillsammans med svaret "jag vet inte".
Men trots det, finner jag mig själv sitta där och just de orden, de orden som jag föraktar så mycket, rulla ut ur min mun. För ibland vet man inte, man vet faktiskt inte. Eller vet vi? Men vi vågar vi bara inte ta ställning, ha en åsikt för att vi är rädda för vad vi ska få för respons?
Varför plockar du inte upp skiten på golvet?
För att jag orkar inte.
Vadå orkar inte?
Jag är lat.
Vadå lat? Du kan inte vara lat...!
Vet vi något, tar vi ställning för något, har vi en åsikt för något - kommer det alltid finnas ett repons. Och vågar vi ta risken att se vad den är? Tydligen inte. Är det därför det finns "Jag vet inte" som ett alternativ på alla sånna där löjliga webbenkäter?
"Gillar du mat?"
JA
NEJ
JAG VET INTE
Jag har alltid tyckt "jag vet inte"-alternativet är så förbannat idiotiskt, om du inte vet - varför delta i en enkät? Antingen tycker du något eller så tycker du inte det. Vadå jag vet inte?
Och här finner jag mig själv låta som dem jag blivit uppfostrad av. Jippe, de har gjort mig till en väluppfostrad människa.
Varför?
Varför plockar du inte undan?
Varför blev det så här?
Varför kan du inte sluta motherfucking inte sluta fråga mig VARFÖR!?
Men ibland när den där frasen "jag vet inte" vibbrerar i luften framför oss och in i våra öron kiklar det ett begär att svara just det, varför?
Varför vet du inte?
Jag vet inte varför.
Erkänn, det är klart du vet. Du vågar bara inte kicka på de andra alternativen. Du vågar inte riskera att responsen du får, är den respons du vill ha.
Så du vet inte. Fuck you.
Ciao.

RSS 2.0