Dem älskade

Det var en gång en flicka som ljög.
Men nu allting bara sög.

Tänk att dem som älskade henne mest.
Det var dem som sårade henne bäst.

Och alla dem som inte känner henne ser henne som ambitiös.
Men dem som ska älska henne, dem får henne att känna sig värdelös.

Knivar i ryggen som skrek att hon var omogen och dum.
Ryggen blödde men hon förblev fortfarande stum.

Dem älskade jagade henne för det hon gömt.
Tårarna ville komma, men hur man gråter hade hon glömt.

En jakt där varför ville ha ett svar.
Hon var tom, men värdelösheten fanns kvar.

Blodet rann likt tårar på ryggen.
Och de älskade sög upp blodet som myggen.

De sörplade i sig blodet mellan tänderna och log.
Blickarna hon fick var så hårda att nästan dog.

Ryggen hade hade nu nästan förblött.
Dem älskade hade verkligen henne bra skött.



Framgångsrik i en VW-bubbla

Haha, jag lyckades faktiskt skriva två sidor av tre sekunder. Ja, skrev det som jag staplade upp i förra inlägget och lite mer skit därtill.

Helgen, den var vit. Ja, om jag inte räknar med ett glas vin till maten här och där, men annars - no party for me. Laddar nu upp för tisdagens bravader, på toxic.
    Emmolinens studentskiva på G. Schysstans. Gumman tar juh studenten nu -jag ett år kvar.

Tittade i min 318 högskolekataloger idag - varför? Jo, mitt individuella val inför trean ska skickas in nu på fredag och jag vet fortfarnade inte vad jag ska välja, om jag vill fortsätta med ekonomi måste jag läsa Matte C och jag är på god väg att kugga B-kursen i skiten så jag vet inte om det är en så bra idé, dessutom vill jag inte jobba som civilekonom.
     Andra utvägen - Jurist. But no, jag vill inte bli advokat eller åklagare. Fick i för sig MVG i rättskunskap, tycker inte skiten är så svår - men advokat folks, har ni tänkt på att juh bättre man bli på det, juh mer krossas en själ?
En bra advokat är en själslös person..ja, om du är en försvarsadvokat, dvs. du blir precis lika röten som dina klienter. Du, tillskildnad från din klient med en bara pistol i handen, du har också lagboken i andra.

So, min tredje utväg? Hjärnskrynklare. Eller det finare ordet - Psykolog. Yes, fick MVG i psykologi. Här däremot, växer din själ juh bättre du blir - du hjälper människor, och lär dig förstå människor.

Som en gammal vän till mig sa,
- Jag fattar egentligen inte varför du går ekonomilinjen, jag kan inte se dig i framtiden jobba som ekonom. Du är ingen sådan person.

Vet du vad? Det är jag inte heller. Jag vill inte gå till ett jobb jag hatar, jag vill gå till jobbet och veta att jag faktiskt gör någon skilldnad. Om lönechecken inte är så fet skiter jag i.

Jag ser inte mig själv i några fantasy-kläder, en BMW och en villa i Saltsjö-baden.
Jag ser mig i vanliga kläder, en Volks Wagen-bubbla och en liten tvåa på Södermalm.


Jag har aldrig drömt om att bli rik.
Jag har drömt som att bli framgångsrik.

Sovdax,

Ciao


tre sidor av tre sekunder? Don't think so


Jag vill lägga mig ner och sjunka genom golvet...
Andra ring dödar mig, precis skrivit klart min affärsplan till företagsekonomin - den blev 13 sidor, god damn! Blod, svett och tårar säger jag bara. Skiten ska skickas in ikväll, men jag vill först att min styvfar ska titta igenom skiten först - bara för han är så gammal och vis.

...och nu kom jag också på att uppsatsen i Idrott ska vara inne på söndag - They really wanna kill us poor people!?  Skiten ska vara på tre sidor, how the fuck am I goanna write 3 pages about 3 second in the isvak?

Jag hoppa i.
Jag doppa huvudet.
Jag fick panik.
Jag skrek.
Jag glömde allt vad jag skulle göra.
Jag lyckades på något mirakulöst sätt komma upp.

The end.

....Jag kanske kan skriva det i storlek 135? Inte vet jag, men körd känner jag mig bara.

En klasskompis, eller en klassbekant snackar aldrig med människan har lyckats få tag på mitt nr och nu spamar hon mig antagligen för att fråga nått om nått om förtagsekonomin -hon ringde mig i måndags när jag var ute med Timon och fika och fråga hur man gjorde diagram i exel....huh liksom? Ofta jag kunde förklara det på rak arm?

Peace,


Ciao

En kyrkkällare och två fulltankade tunnor på väg hem

Gokväll.

Skönaste och sjukaste helgen på länge
. Jävla spontan och hade bakisångest dock i söndags, mådde fan riktigt rötet - och jag blir fan aldrig bakis...typ.

Fredagen var jag hemma från skolan, palla inte gå - missa matteprovet och chilla hemma, så ringde Ejnar vid åtta på kvällen och frågade om jag ville komma på konsert med honom. Svar Ja, bytte om från mjukisarna till jeans och stacka ut. Konserten var i en kyrkokällare med typ 1cm upp till taket - gissa hur många gånger jag stog i huvudet? Det roligaste var oxå att killen som spela gura och sjöng har jag dateat för länge sen
- Hej...pinsam tystnad. Men duktiga var dem.
   Efteråt tog jag och Ejnar ett prom inne stan och sedan kom man hem vid spöktimmen.

Dagen efter var det Hamsterns, brorsans och min lokalfest numero II! Hade sjukt kul även om min älskade Absoult päron blev snodd...that son of a bich motherfucker!  Kom smokat med folk och festade med några gamla klasskompisar från nian. Adde och jag somna vid halv fem, vi sov i fyra timmar och inte fick jag sova dagen efter då kom tyskjävlen och hon lät mig och sussa förens inpå småtimmarna!

Tre sköna moments i helgen

Konsert i en kyrkokällare.
Ser ni hur lågt taket är?


Lokalfesten i lördags. Jag, Niklas och Timon ute och förkortar livet!


Två fulla tunnor på väg hem. Jadu Adde, nog bjöd du på en moonwalk och andra mer därtill din sjuka jävel! Haha
Senaste helgerna har mist en av mina tankade polare sovit hos mig, som jag fått ta hand om, förra helgen var det tyskjäveln och nu var det Addes tur ...haha.

Dags att lägga sig,

Ciao


Fight Club på lördag? Men en Moonwalk blir det

Imorgon ska jag till skolan igen. Fan, jag står inte ut längre att sitta hemma och inte göra nått - kollat film, druckit te och kaffe och sovit.

Ändå rätt skönt att bara vara hemma och vara, men jag blir lätt uttråkad och rastlös och så borrar mina grannar sån in i förjävlgt fortfarande. Från klockan 9 till 3. Det är rena rama pappersväggarna i den här kåken - när de borrar låter det som att de står bredvid mig och borrar skallen av mig.

Längtar bara till helgen, lokalfest igen me brorsan och Hamstern. Adde kommer nog bjuda på sin berömda moonwalk igen har han lovat!
- ADRIAN! ADRIAN! GÖR THE MOONWALK! Har ett otroligt roligt videoklipp på honom där han full som ett as, krampaktigt gör en "moonwalk" på perongen i Hammarbyhöjden - och jag lika full som ett as står och vrålar av skratt.


Adde på perongen. Här är dock i början av kvällen.


P.S. Och ni ville inte ha bråk den här gången?  Lycka till med att bjuda Rövhålet då. Haha

Brorsan: Äh, håll er borta ifrån varandra.
Jag: Nee fan, det kommer nog du se till att få göra!


Ska sussa,

Ciao

Hur man kyrerar sig från virus...i svaljet


Fight Club. Sett den?

Såg just en av de bästa filmer jag någonsin sett, se ovan - Fight Club. Handligen är helt totalt fuckt up på ett spännande och oförutsägbart sätt.
- How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
Brad Pitt och Edward Norton spelar huvudrollen och se killar med sådana där överkroppar puckla på varandra ...Damn it's hot, men okej det var inte därför jag tycker filmen var skitbra, eller ja, en stor bidragande faktor - men jag ska inte säga någon om handlingen, då avslöjar jag för mycket.

Btw, jag hade varken halsfluss eller klöttelfeber - men jag har ett virus i svaljet, hur än fuckt up det låter så är det sant. Fick ingen antibiotika, men en hostmedicin och så fick jag gå hem kyrera mig och kolla fim.

Later,

Ciao


Schlager + BANG-in-box = Elefantollon

Hey,

Just nu sitter jag i sängen, med laptopen i knät, bakis och två elefantollon i halsen. Ehum, ja - I belive a have got the Kissing disease, eller så är det bara halsfluss. Men halsmandlarna är svullna och ja, det känns som två elefantollon på halsen! Jättekul.

Helgen har var rätt skön, fredags åkte jag till Landet med päronen ifs, chilla kolla på "Så ska det låta" (OCH!? Jag tycker det är skitkul! Bättre än fucking melodifestivalen!) och sedan kolla vi på det nya programet som SVT lanserat - "Grillad", där Per Morberg blev toased...Och fy helvete vad jag och päronen garva! Jag vet iaf vad jag ska göra nästa fredag kl.21.00

Lördags tog jag på mig blåstället och lekte skogshuggare igen - vi ska sätta upp ett till växthus och då var vi tvugna att flytta på en hög vedtrave innan de glashuset ska på plats. Sedan tog jag tre-bussen hem till huvudstaden igen, dock gjorde jag en reäl tabbe på första bussen till Norrtälje - jag somnade, vaknade, alla hade gått av och chaffisen ropa att det var dags att vakna. Och så höll jag på att missa den andra bussen till Stockholm. Smidigt. 
   Sedan bar det iväg, stressat hem, stressat till Tyskjäveln i Kallhäll - för en melodifestivalkväll med våra polare. Tyskjävlen är juh ett big fan of Melodifestivalen, jag däremot ville nog bara ha en annan anledning till att kröka. Efter melodifestivalen drog vi till Timons kusse i Tallkrogen..tror jag det var. Haha.
Skulle egentligen slaggat hos Fredde, men jag och Tysken tagga hem te mig ist; tid i säng 4.00

Tre sköna moments i helgen

Tysken och Timon.
Smile my darlings!


IT'S A BAG-IN BOX! Tysken tar för sig!


Jag, Timon och Sabine hade kul med dessa drinkpinnar...




Ciao, fuckers.

Ger du dig in i leken


Jag är så trött på denna Katt-och-råtta lek vi har.


Eller vad jag ska jag kalla det? I ett halvår har vi hörts av då och då, en månad hörs vi av och ses, sedan går det typ tre månader och vi hörs av igen. Sedan ses vi och efter det ses vi inte på ett tag. Du hör av dig och frågar om jag lever. Jag hör av mig för jag har tråkigt. But Why?

I like you.
You like me.


Jag är inte intresserad att ha nått sånt, men jag tänker på dig ibland. Vilket stör mig. Why?

 ....Why, fucking why?

Mina gener håller mig över bordet, andra brölar och somnar tidigt

Hello again folks,

Inte haft tid att skriva på ett tag nu.

Skönaste helgen på länge - först satt jag i skiten, för vår Marknadsplan till Företagsekonomin skulle först vara inlämnad på måndag.  Die. Men eftersom vi har världens bästa lärare så flytta de fram inlämningen på torsdag - HALLELELUJA!  som Jocke sa:
- Nu ligger ni inte i skiten, nu står ni på knä i den! Skön lärare...haha
Så hela helen gick inte åt att plugga, eller faktum är att jag satt och desperat plugga på söndagen när jag är bakis som ett jävla as.

Fredag, Tyskjäveln kom hit at sixish och vi rökte lite vattenpipa, drack vin och tittade på TV. Vi blev glada och röda och kinderna och vid halv 1 staplar Adde in.
- BRRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!  Vrålar han med rödsprängda ögon och faller som en fura i mina armar. Helt fulltankad. Vilka vänner jag har! Han har med sig lite mer gott och vi blir ännu roligare. Halv två kommer nästa fulla polare, Abbas. Vi alla fyra satt och snacka till tre på natten, sedan tagga Abbas hem - eftersom vi bor inprincip grannar - men Adde och Tyskjäveln sov över. 
   JUSTE! Men innan vi skulle lägga oss - Adde sitter i fotöljer, Tyskjäveln kommer bakifrån och kör nått Judo-armlås och BANG! fotöljer krashar! Jag får ett av mina vredeutbrott, Abbas och Tyskjäveln tar det piano, eftersom de redan kännt mig såpass länge så de sett mina vredesutbrott - Adde dock, stakaren som inte kännt mig så länge blev skitskraj. Haha. 

Lördagen tillbringa jag och Adde halva dagen att leta bultar, som tur var det bara hatten på två bultar som håller ihop benet på stolen som paja, men ingen hade eller hade öppet på en lördag. 
   Senare på eftermiddagen gick jag upp till Götgatsbacken till American Aparel, för att köpa ett par strumpbyxor (fitta, råka köpa leggings)  - och vem står i kassan när jag ser ut som fan själv? Min granne, min 19åriga granne som är skitsöt. Vet fortfarande inte vad han heter, får fråga det nästa gång ser honom. 
     Sedan käka jag middag med tjejorna, eftersom Maria fyllde år i måndags förra veckan, på Fridays vid Stureplan. Hamstern och jag tagga hem te mig sen, kolla på Andra chansen - hjälp, Karolina Ugglasär juh för sämst, men Hamstern tycker hon är bra...seepee! Gnagaren åkte hem sedan och jag fortsatte kvällen och natten med att festa med Tyskjäveln och Fredde och hans polare - på Krogen och i Freddes nya lya.

Kvällen slutade i Shottävling - jag vann över Freddes polare Johan, ryska generna håller mig ovanför bordet rätt länge. Svennen Johan somna rätt tidigt.

3 sköna moments i från helgen


Fridays at Saturday.
Från vänster: Me (uggelii as hell), Hamstern, Jossan och Sanna.


Jonas und das Tyskjävel. Hårt gammalt tacobröd - nya fyllekäket?


Mr brown and Ms White. Fredde ser juh fräsh ut, jag ser bara likblek ut!


Så, där har vi uppdateringen av mitt liv. Ska försöka sussa nu.

PS! Mina grannar ovanför mig gjorde hål i sitt golv, så det gick rakt igenom och ut i vårt tak idag - i BADRUMMET! Kul, när jag skulle duscha sen liksom....


Ciao


Jag är den håriga killens klapp-offer

Gokväll,

Haft uppehåll på en vecka nu.
Sportlovet rann iväg, festade dock ingenting - det blev en vit vecka. Dock jobbade jag hos Abbe, den nya triss-gybben och tränade. Nu har jag börjat träna på allvar, sex gånger i veckan.
Idag gymmade jag innan skolan och gick på ett underbart roligt danspass efter! Imorrn ska jag upp igen gymma innan skolan och sen blir det spinning efter plugget. Nog om det.

Nu har jag och Tyskjävel bestämmt oss för var vi ska resa någonstans, Riga. Känns kul, för sist åkte vi till Müchen där Tyskjävelns släkt bor - och nu åker vi till min. Tränar på min ryska hemma, känns i för sig fortfarande lite konstigt att snacka ryska med mamma, utan att Baboschka är med. Jag och morsan snackar alltid svenska hemma, vi slutade snacka ryska, när jag började snacka riktig blattesvenska och bröt på ryska när jag var yngre.

Morsan är borta i Moskva då och då, och då märker jag att min kattjävel Kotja (Ja, det är en kille!) är lite extra kelig. Eftersom det alltid är morsan som orkar klappa på honom hela tiden så blir alltid jag han nästa klapp-offer. Men så jobbigt är det inte,  han är mysigt fet och gossigt hårig.
"Hårig kille, är han utländsk?" Haha, gillade Erics komentar till bilden. Kolla smilet på kattjäveln!

På tal och snubbar, jag fick precis reda på att my eyecandy at Sam B har tjej. DAMN IT! I did wanna fuck him. Maria upplyste mig, damn Maria! Who am I goanna look at now in school? Fuck. Haha, finns fler fiskar i dammen.
     Fredde sa till mig att han flyttat in i en egen lya i Kallhäll, inte långt från Tyskjäveln. Han tyckte jag skulle komma och hälsa på. Sure I will darling. 
...and to the my third guy today - Grattis på namnsdagen Adde! ♥ ...eller fjärde om vi räknar med min håriga kille oxå.


Måste sova nu barn, jävligt trött alltså.

Ciao

RSS 2.0