En kväll med min galne bror

....
..
.


Med två ord ska jag beskriva min kväll igår;

Me like! AHAHAHAHAAA!


En skållad råtta med saker att göra

BÄFFFVVVEEEERRRRRRRRR!

Things are going in the right direction!

Min sommar kommer nog inte bli så pjåkig trots allt!

För typ 2 veckor sedan var allt bara en helt fucking mess;
nothing to do, no job, no money, no fun...well you get it.
men nu, två jobbintrevjuer på en vecka! 
den i tisdags var OK, ägaren var lite hyper, men stället verka endå okej. Det var inte liten uteserving vid ett bad med glass, korv och skit, dock ganska schaskit betalt. But it's a job rajjt?
Män, det are ingen rummbaa!

min humor asså...hm.

Jo, men sedan i förigår när jag är i Gallerian me Annie, så ringer de ifrån mitt gamla caféhak vid mariatorget, som jag sökt jobb på för evigheter sedan och frågar om jag vill komma på intrevju!

TROR NI INTE JAG BLIR GLAD!??!?!?
SOM FA-AN!
 
var där idag, och ska provjobba på onsdag nästa vecka! WHOWHOWHWWHWIOOOO!

Som sagt, jag trodde detta skulle bli en stillsam sommar med NADA to do, but jag har sprungit som en skållad råtta enda sedan jag slutat plugget. 
Gick upp 8.00 idag, igen, och skulle iväg till JENSEN för att gå igenom vissa saker eftersom jag ska byta dit till hösten, träffa bror sedan och keka pizza-lunch och sedan en latte på det....pengarna rycker! hehehe...

Nu är det dags att glida, och kojta-kattjäveln ligger och sover i min fotölj..man avundas juh honom ibland.

Ciao

Ett ord på Davidska och inga tillsattser

Gokväll,

eller god natt? klockan är juh faktiskt 1.00 nu, men god natt säger man juh när man lägger sig....hm änyway.

Saker börjar klarna nu,

1. Nu är det sommarlov och som de flesta tycker jag det är underbart. Slutade i tisdags, men jag fick gå tillbaka till skolan på onsdag och göra det fucking omprovet i svenska....kul?
Ja, faktiskt!
Nämligen så här; Jag och polarna drog te kungsan kolla sveriges öppnings match mot greece och de vann (som nog alla vet) skön kväll helt enkelt! förutom att mina skor, eller högerskon blev nerdrängt i öl efter Abbas och David hoppa jämnfota med sina öl i handen.
Näjs?
Nja.

och sen föll min urinblåsa sprängas pga all öl jag hinkat. menmen, jag lever och mår bra nu!
Onsdag, jag kommer till skolan kl.9 som jag hade avtalat med min sv-lärare och gör mitt omprov, dock lämnar hon mig ensam  i klassrummet och 1h senare droppar David in,  för att göra sitt omprov och efter 1h skrivade och lite jag-har-knappt-sovit-nått-och-jag-är-bakis-humör så börjar David göra hål i ett papper så att det bildar ordet
BÄFVER
dvs. bäver, men så Davidska heter det BÄVFER och för er som inte fattar så är det David svar på allt.
Hur mår du?
BÄFVER!

Är du hungrig?
BÄFVER!

Vill du gifta dig med mig?
BÄFVER!

ja, ni fattar.
sedan lägger han det på overheaden brevid honom och tänder lampan sedan ropar han;
BÄFVER!
så varje gång nån av oss sa BÄFVER! så tände han lampan. och detta var hysterisk roligt med tanke på vårt tillstånd.
1h senare droppar Abbas in som är ännu mer bakis och kört en heldygnare in och jag sitter och skriver febrilt för jag vill bara bli klar och David sover på bänken.
BÄFVER!

2. Jag börjat jobba hos Abbe igen, jobba igår...eller förigår. Rätt schysst. plus att jag ska på jobbintervju på måndag, ett serverings jobb på Flatenbadet. rätt näjs va? ligger precis vid vattnet. Jag hoppas jag får det!

3. JAG KOM IN PÅ JENSEN! Jag är så FUCKING FITT GLAD! ni fattar inte! mina dagar på frans är över! YEAH! och de bästa är att idag smsa bror mig och sa att han också kom in! Vi tillsammans på JENSEN! YEAH!

4. Jag kom precis hem från Johannas från min teater 18års fekke, rätt chill. Jag har juh alltid haft en bild av att festa gärnet på 18årsdagen, men vi bara chilla. Drack lite, men måttligt. Skön stämmning, ni förstår vi teatermänniskor behöver inte tillsattser som Alkohol för att ha kul. Vi är alltid lika Sajk iaf...hehe. Nee, men jag trivdes med att det var så lugnt och vi i teatergruppen har alltid en skön stämmning så det känns alltid bra! 

5. Jag ska träffa Älsklingen snart<3 


Nu alltihop ska Stace lägga sig, imorrn är det upp och åka Ålandsbåten med gubbsen och tantsen på landet,
vår årliga tradition på landet. 

Ciao
  


På brors begäran

Jag sitter och käkar punschglass

*dräggel*

punkt.

Flyga upp i det blå - Godkänd.

Godag alla kära homosapiens,

Först, tack Emmolinen för din finfina komentar...nat.

och nu åter till mitt liv som mig själv:

Sommarlovet närmar sig och jag sitter på arslet och tänker Vad ska jag göra?
mitt jobbletande gick inte så bra, några var intresserade att anställa mig till höst...

HÖST?!

GE MIG JOBB NU!

eller ja, så sa jag väl inte, då hade de väl bett mig dra åt pipsvängen.

men endå, jag vet inte vad jag ska göra...

Det är juh nu i skolan man får reda på sina betyg i diverse ämnen, jag fick precis reda på att i ett av mina favvoämnen kmr jag få G...G?!?!?!
Det är helt sinnessjukt jag hade MVG i det när jag gick ut nian plus att jag presterat bra i det hela året. och de slutar inte där, jag måste nu om jag vill ha VG komplitera med att gå tillbaka till skolan och skriva en text som jag missat.
EN TEXT!??!!!
och de värsta är att detta kommer ske tre dagar efter vi slutat för sommarlov.

Häng mig, döda mig och cut me in pieces!

Heeey, asså G? Jag är inte en pluggis direkt, jag har medelmåttiga betyg men att få G i ett av min favvoämnen är inte näjs.

Morsan tycker juh också att det är hel gälet att jag skulle få G i detta ämne. Mina päron blir i allmänhet inte glada om jag kommer hem med ett G, för jag hade inte ett enda när jag gick t grundskolan.
Det har någon dröm om att jag ska gå ut gymnasiet, komma in på högskolan, ta examen, fixa ett bra jobb , casha in och leva lyckligt i alla mina dagar.
Feeel.
jag vet inte ens vad jag vill bli höhö. Och vem vet egentligen vad man vill bli när man är en skitunge på 17 år som jag? inte många, Tedds isf vet att hon vill bli flygledare.
men jag vill bara ha flyga-upp-i-det-blå-lol-jobb som; skådis, designer, marknadsförare i reklambranshen, hjärnskrynklare, konstnär, musiker, bartender...entrepenör?
Eh, ja det de lite blandat som ni ser.

Nä folks, jag måste studerna nu.

Tanya signar ut,

slut.





Odräglig: full på Åkersbergiska

Tjo,

Kom precis hem ifrån Bror, vi luncha tillsammans, gaga lite, kolla lite Youtube-klipp sen somna jag  i hans mjuka säng hehe.

Så de blev Berga i helgen.
Fredags drog jag och Emmolinen till Jenny med min fina lila Systemetkasse. Krök på tapeten.
Först blev det en liten mjukstart med vattenpipa och lite xider. Sen börja vi spela öl-spelet och det var INTE bra för Stace och hennes tomma mage. Fick upp en riktig fjortis-fylla och var som de säger i Berga; Odräglig.
Jag bad en kille som ingen gillar att; MEN DRAAAA! (schysst)
Sedan kom Christel och Robin och hämta upp oss, så skulle vi åka bil och de tog en stund innan att ens fatta att Chistel var där. (Klyftigt) 

och plötsligt låg man på marken brevid bilen på Statoil.

Igår fick jag pröva på Emmolinens rajraj-ställe; Ljusterö. 
Vi åkte dit och jag frös ihjäl med mina shorts och fick en miljääärd myggbett på köpet. Sedan blev jag och Björn vänner igen, han hatade mig efter jag fått en av mina humörsvängningar och kastat hans lampa ut i gatan för några veckkor sedan när vi åkte och crusa runt i stan.
Dock var det inte helt utan anledning jag gjorde det. Han gick mig på nerverna, men nu är det vit flagg.

Nu måste jag hitta ett jobb, I'm fucking serious! idag har jag gått till över 15 affärer och caféer och jag hoppas verkligen på svar ifrån någon av dem.
Wish me luck.

Allt för den här gången.

Som min bror säger;
Nu går jag, Herrå!


RSS 2.0