Grinchen har ordet ute i helvetet

Tebax vid tangenterna,

ÄNTLIGEN är julen över! Ja, jag heter Grinchen i mellannamn. Jag hatar alla högtider och speciellt julen. Den är överexploaterad, överskattad och överambisiös. Och tala inte om mellandagsrean - det är ett helvete på jorden.
   Julen kan vara rolig om man har en stor släkt att fira den med - men min släkt är; Jag, min mor, min baboschka, min styvfar och min styvbror som är lika gammal som min mor. Fem personer vid ett bord - nice.

Jag var faktiskt ute i helvetet idag. Mellandagsrean. Jag och mor var ute och skulle köpa nya stövlar till mig eftersom mina gamla blev det hål i - efter ett år. Mor var inte så glad på mig när hon såg de gamla stövlarna.
   Men allvarligt! Jag vet inte hur många helvetesaffärer vi var i - varför görs alla stövlar till plattfotade människor?! Inte nog med att jag måste pinas för mina breda höfter när jag provar jeans, som bara anpassade för plankor - nu pinas jag för mina höga vrister när jag provar skor! Vad är detta!? Jag har inte så stora fötter på så sätt att de är breda eller stora - men jag har höga vrister, och då ska alla helvetes skor vara så låga att jag inte kan pressa in min högavistsfot! Fy skäms modebransen!

Min mor är rolig hon- Vi gick in på Gina för jag tänkte köpa ett par mörka legginsjeans (eftersom jag inte var emotionellt inställd att köpa vanliga) och sen kommer hon med en svart skinkjol och en svart kort jacka me massa nitar. Sedan när vi går ut ur affären säger hon "Ja, nu kommer du se ut som största bitchen me de här nya kläderna!". Jag kommer ihåg på min B-day när vi var och shoppa när hon kom men en klänning som var ormskinnsmönstrad och sa "Men den här passar ju din bitchiga stil!" Tack mamma...

Snart är Dagen med stort D här - och jag talar inte om nyår - KRYSSNING MED BRUDARNA! Allt jag säger är:
- VI SKA FU-KA UUUUUUUUUUUUUUUR!

Later,


Ciao.


Tre Satan


Fanfanfan - Thåström.



Ni med ärr, fattar vad han menar.

Måste röka på & skjuta mig själv för att lösa uppgiften, tönt

Mina kära läsare, här kommer en uppdatering från Busch-eeeeeeen! (som jag och Timon brukar säga)


Vädret är så mycket som att himmelen är stålgrå, marken är kritvit och temperaturen är jag-fryser-fittan-av-mig kallt. Nog snick-snack om vädret.

Jag sitter är återigen med plugg, trots att det är lov. Dock är ämnet inte lika långrandigt som förut. Religionskunskap, och uppgiften är att vi ska skriva vår egna "Religion". Vi har fått ett antal givna frågor att disskutera kring och allvarligt kolla det här:

- Livet efter döden - vad händer när vi dör?
- Meningen med livet - vad går mitt liv ut på?

Bara ett par av de frågor
vi ska dissuktera kring. SKÄMTAR DU MED MIG? Hur fan ska jag veta? Ett, jag tror ärligt talat inte det faktiskt händer något när vi dör och TVÅ, är inte meningen med livet det som alla människor sökt svar på i evigheters evighet?
Jag säger bara att det är tur att jag har två koppar kaffe i beredskap. Ärligt talat tror jag att jag skulle behöva en jonit också - då skulle man kunna kanske komma på de flummigaste svaren på dessa frågor.

Men okej, jag är inte ateist om ni trodde det - jag är troende kristen, om jag nu ska kategorisera var jag ligger någonstans i min tro.

Från en sak till en annan - har börjat lyssna mer på kent igen. Lyssnade mest på deras gamla hits förut, men jag har upptäck, eller nej, jag blev introducerad till deras nya album i veckan och fastnat för den här låten:


Töntarna - Kent.

Stäng er i väggen som tycker Kent är EMO-musik! Jag lovar att ni kommer tycka att den här låten är catchy.

Ciao.

Tom i på idéer nu - men jag ska friska upp dina, schäbibi

Mina kära tre läsare och min Schäbibi,


Nu är jag tillbaka här vid tangenterna...later, eh? Jag juh att jag skulle ta mitt förnuft till fånga. Och ja Schäbibi, jag LOVAR att skriva om vårt nästa fuckade äventyr när vi är ute och gör stan osäker - SAJK!
Just to refresh up your mind.

Jag har ingen inspiration for the moment - så här tackar jag för mig och så hörs vi senare gott folk!


Ciao.


En myndigs bekännelser om livet på G

Tjena mina tre läsare,

Tänkte jag skulle ta mig i kragen och skriva lite. Tyskjefveln hade till och med postat på Facebook "R.I.P Myrealityshow.blogg.se"  - så nu får jag skärpa mig! Fy Stace! FÖY! *slap!* Okej, jag bitchslapade inte mig själv på riktigt. Mehe.

Men i alla fall, nu är jag myndig. Och vart det de senare 4, 5 månaderna. Livet rullar på - mer krogen och sprit än nödvändigt, men annars är väl allt fucked up i mitt liv, as it should be haha.
      Taggat ner på krogen dock, gick fan till fyra ställen på on my b-day och sen fan efter en månad som vuxen i mydigheternas ögon tror jag räknade ut att jag hoppat in till 23 ställen. Här spar vi inte på krutet folks!
- PAR-TEY IS THE DA HOOOOOOUSE! 
      Min ursäkt till R.I.P:en på bloggen och uppdaterande är väl....ja, jag har festat och haft annat på G. 
- Allways on the run people! 
     Neemen vafan, skolan, polarna och teatern i veckorna och sen är det Par-tey with my partypeople och rehab på helgerna. 
    Jag och Ännie-pänne försökte oss på en chillkväll - men det gick juh som det gick. Kvällen började dock bra: Chips, läsk idol...en film...och sen började klockan ticka mot spöktimmen och sen kom rastlösheten...och sen kom PAR-TEY! Krogen, för många kalorifriska öl och läggdax på morgonen. Och så var det med den saken. Smidigt.  

Borde egentligen plugga, jag o Hamstern har ett arbete tillsammans och det är egentligen meningen att jag ska skriva på Trustorhävan nu...hon kommer lacka på mig. Mehe. Men en liten paus från verkligheten behöver jag. UPP I DET BLÅ!

Påtal om min vän Hamstern, hon länka en blogg på msn precis till mig. En blogg till en festpolare vi har som jag inte på tusen år - för det första bloggar och för det andra skrev så...djupt? Ärligt? Hartbrokend? Vet inte riktigt hur jag ska uttycka mig i saken. Jag har sannerligen missbedömpt det manliga släktet. Men jag säger bara BRAVO boy! Modigt att nu vågar put out your feelings there!


Slutligen till jag skänka detta (hysteriskt roliga) videoklipp till han som betyder så mycket för mig. Min goda tvilling.

Bad Bromance - Shane Dawson




Later folks! (Okej, inte later, later, 4,5 månader later...men ja..)


Ciao.

RSS 2.0